Grad nabavlja medijske usluge

Požarevac, 22.02.2021. –

Skupština grada Požarevca okončala je javnu nabavku za medijske usluge televizije. Za usluge medijskog praćenja rada organa lokalne samouprave i prenose sednica skupštine, zaključeni su ugovori sa SAT televizijom iz Požarevca, u ukupnom iznosu od blizu 6 miliona dinara, sa porezima.

Vrednost ugovora za medijsko praćenje rada organa lokalne samouprave iznosi 4.798.800 dinara.

Pod ovom uslugom podrazumeva se  dnevno izveštavanje o važnijim događajima u vezi kapitalne izgradnje i značajnim privrednim, kulturnim, sportskim i drugim aktivnostima u gradu Požarevcu. Zatim, izveštavanje sa manifestacija koje organizuje grad (i po pozivu), kao i izveštavanje sa konferencija za medije funkcionera Skupštine grada. U paketu je i emitovanje uživo emisije sa pregledom informacija od protekle nedelje, saopštenja za javnost funkcionera Skupštine grada Požarevca, reklama i oglasnih poruka za kampanje iz oblasti delokruga rada lokalne samouprave, kao i čestitki građanima povodom državnih, verskih i drugih praznika.

Za prenose sednica Skupštine ugovorena vrednost usluge je 1.200.000 dinara.

U planu javnih nabavki Skupštine Požarevca za 2021.godinu predviđeno je sprovođenje još 3 nabavke za medijske usluge. Za medijske usluge radija predviđen je iznos od 1.000.000 dinara, za štampane medije regionalnog karaktera 2.083.333 dinara i štampane medije republičkog karaktera 666.666 dinara (svi iznosi bez poreza).

Izvor: BOOM93