Hajka na Televiziju N1 gebelskovskim plakatima u Kragujevcu

Beograd, 11.05.2023. –

Baš preko plakata sa likom i natpisom – Miloš Francuz, ovog popodneva u Pešačkoj zoni u centru Kragujevca izlepljeni su plakati otvorene harange na Televiziju N1 sa likom Jozefa Gebelsa potpisani sa Naši.

I dok se autori prethodnog infantilnog pamfletskog uradka nisu potpisali, iako je autorski „rukopis” i „manir” više nego prepoznatljiv pored Gebelsovog lika stoji i logo i natpis Konzervativni pokret Naši.

„Ako se laž izgovori dovoljno puta postaje istina”, citiraju „našijenci” J. G. uz dodatak da je on bio „Hitlerov ministar propagande”. Sve to iznad znaka TV N1.

– Jad, tuga i čemer, najčešći su komentari Kragujevčana na društvenim mrežama za ovaj skudoumni pokušaj (pseudo) propagande i ko zna koje targetiranje ove televizije.

Kragujevčani su plakate u centru grada mahom odmah pocepali, odnosno otkinuli one donje delove sa znakom TV N1.

Pa tako „naši” ili „njihovi” dronjavi ostaci Gebelsa lelulaju na prolećnoj kišici kiseleći se sa međunarodnim takmičenjima mladih muzičara, otkazanim koncertima za dan grada, krajiškim i guslarskim večerima, pozivima sindikalaca da radnici organizuju svoju borbu za 1. maj.

Izvor: Danas