Konzervativni pokret Naši nastavlja sa deljenjem letaka sa pretećim sadržajem

Beograd, 10.05.2023. –

U ulaz zgrade redakcije Danasa oko podneva ubačeno je više od 20 letaka na kojima su fotografije pojedinih lidera opozicije, zatim Franje Tuđmana, Alije Izetbegovića, uz logo Danasa, N1 i Nove S i natpis “Peta kolona”. Sporni letak potpisan je sa „Konzervativni pokret Naši“, a ova desničarska organizacija imala je potrebu i da ga obrazloži saopštenjem.

Kako su naveli, širom Srbije su tek započeli da lepe letke “Peta kolona”.

“Lideri petokolonaške opozicije po ko zna koji put su pokazali da ih ne interesuje način na koji će doći na vlast pa makar to bilo i preko tragedije koja je zadesila čitav srpski narod kada su u dva odvojena slučajeva psihopate iz čista mira pucale u nevinu decu i građane. Antidržavna opozicija nije opozicija režimu, već čitavom srpskom narodu i subverzivne aktivnosti koje sprovode kriju iza lažne borbe protiv nasilja, dok im je jedan jedini cilj da preko državnog udara i nasilno dođu na vlast”, naveli su iz Konzervativnog pokreta Naši.

Pozvali su građane “da ne nasedaju na marifetluke petokolonaške
opozicije i da stanu u odbranu svoje države”.

Nadležni organi nisu se oglašavali povodom letaka ubačen ih u našu redakciju, koje su poslednja u nizu pretnji upućenih Danasu.

Izvor: Danas